Svensk Potatisteknik

SVENSK POTATISTEKNIK - SAMARBETE MELLAN MASKINGRUPPEN OCH ÖSTRA SÖNNARSLÖV TRAKTORSERVICE

Svensk potatisteknik är som namnet avslöjar, ett samlingsbegrepp för en komplett produktpalett inom potatismaskinbranschen. Maskingruppen är etablerat i Ängelholm, Falkenberg och Färjestaden. Östra Sönnarslöv Traktorservice verksamhet ligger utanför Kristianstad med filial i Hässleholm och samarbetspartner i Mörrum.

Samarbetet omfattar marknadsföring, annonsering, lagerhållning och inköp av potatismaskiner. Tanken med samarbetet är att utnyttja de synergier i form av bland annat större volymer och en högre servicegrad som skapas via Svensk Potatisteknik.

Maskingruppen har under många år arbetat med AVR, Scanstone och Miedema-programmet. Östra Sönnarslöv Traktorservice, med mer än 40 års erfarenhet inom potatismaskinbranschen satsar sedan hösten 2008 på samma starka produktprogram som Maskingruppen.  

Sammantaget erbjuder dessa tillverkare ett mycket brett produktprogram som omfattar alla typer av maskiner som behövs i en potatisodling.

Östra Sönnarslöv Traktorservice och Maskingruppen har kommit överens om en geografisk uppdelning av Sverige, så att bästa möjliga, naturliga täckning av Sveriges potatisdistrikt uppnås.


Det kompletta maskinprogrammet för potatisodlingen:

#
#
#
#
#